Dit zijn de vele voordelen van een betonlookvloer

Wil jij een strakke en onderhoudsvrije vloer in je woning? Dan kies je voor een betonlookvloer. Dit is een gietvloer met de authentieke uitstraling van beton. Het grote voordeel van deze vloer is dat hij geheel naadloos en vochtwerend is. Door de lichte flexibiliteit voelt de vloer erg comfortabel aan. Bovendien is hij in alle ruimtes te gebruiken. Bij een betonlookvloer worden er twee kleuren door elkaar gebruikt, zodat iedere vloer een eigen tekening heeft. Op https://www.betonlookvloer.nl/ vind je alle informatie om een goede keuze te kunnen maken.

Een comfortabele vloer met de uitstraling van echt beton

Een betonlookvloer wordt door een gespecialiseerd bedrijf met de hand aangebracht. Deze gietvloer is in allerlei kleuren te verkrijgen. Toch kiezen veel mensen voor een grijze betonlookvloer, omdat deze het meest de uitstraling van echt beton heeft. Door de grijze kleur is de gietvloer niet van een echte betonvloer te onderscheiden. Een betonlookvloer kan zowel in woningen als bedrijven worden toegepast. Het materiaal heeft een luxe uitstraling en is erg duurzaam. Daarnaast kan een gietvloer met betonlook gemakkelijk gecombineerd worden met vloerverwarming. Zo voelt de vloer nog eens extra comfortabel aan.

Een onderhoudsvrije designvloer

Ben jij enthousiast over de gietvloerbetonlook? Deze vloer is niet voor niets zo populair. De vloer heeft weinig onderhoud nodig en is gemakkelijk schoon te houden. Ook voor mensen met een allergie is deze vloer daarom erg geschikt. De vloer kan nat gereinigd worden, zodat hij altijd schoon en fris blijft. En komen er in de loop van de jaren toch wat beschadigingen of slijtageplekken aan de vloer? Dan kan er altijd een nieuwe toplaag gegoten worden en is de vloer weer helemaal nieuw! Kies voor een vloer met een echte designuitstraling voor een aantrekkelijke prijs. De gietvloerbetonlook is geschikt voor iedere ruimte in je woning of bedrijfspand.

Wat kost een gietvloer met betonlook?

De prijs van een betonlookvloer is afhankelijk van de oppervlakte en de arbeidskosten. Hoe groter de oppervlakte is, die gegoten moet worden, hoe lager de prijs per vierkante meter. Goed idee dus om een hele verdieping in één keer van een gietvloer te laten voorzien. De kosten voor de benodigde werkzaamheden hangen af van de voorbereiding. Ligt er nog een oude vloer, die eerst verwijderd moet worden? En is de ondergrond egaal genoeg? Daarnaast kunnen er kosten zijn voor gekozen extra opties. Het aanleggen van vloerverwarming bijvoorbeeld. Of de keuze voor een extra geluiddempende laag. Een betonlookvloer is namelijk helemaal naar je eigen wens samen te stellen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply