Systeemplafond

Lees hier hoe mooi je een plafond kan afwerken met plafondplaten en dan in het bijzonder met platen van het type rockfon krios. Het plafond aandacht geven heeft veel meer voordelen dan enkel mooi. Een systeemplafond kan wonderen doen op het gebied van licht en geluid. Lees in deze blog over de mogelijkheden en de voordelen.

Nieuw plafond? Doe het met platen

Het is onvoorstelbaar wat er met een systeemplafond is te bewerkstelligen. Een plafond wat met niets mooi te krijgen is, bijvoorbeeld door waterschade, is met een systeemplafond af te werken. Hiervoor komt geen hele verbouwing, een systeemplafond is snel gemonteerd. Zodra het plafond er eenmaal zit kan het ineens een hele andere ruimte zijn. Bijvoorbeeld, mocht de ruimte een galm hebben, dan is door enkel het plafond de akoestiek beter. Maar ook met lichtval, in een systeemplafond kunnen inbouwspotjes verwerkt worden, en mocht het een bedrijfsruimte zijn een TL lamp ingebouwd worden. Kabels en leidingen zijn onzichtbaar weggewerkt achter het plafond, en het heeft ook nog een isolerende werking. Dit niet alleen met warmte en koude, maar ook op het gebied van geluid. Je leest, voordelen ten over met een systeemplafond.

Nog beter, nog extremer

De plafondplaten van rockfon krios hebben de omschreven eigenschappen nog beter en nog extremer. De absorptie van het geluid is zo enorm dat het geschikt is voor een studio. De panelen zijn egaal wit en in verschillende afmetingen te verkrijgen en tevens op verschillende manieren te monteren. De plaat is van steenwol, en die stof heeft zich bewezen als onbrandbaar isolatiemateriaal. Niet voor niets is de rockfon krios de populairste plafondplaat.

Voor de creatieveling

Veel woningen zien er piekfijn uit. Je komt aan, mooie voortuin en voordeur. De hal heeft mooi en praktisch meubilair, ook de vloer heeft tegels of laminaat, maar het lijkt wel alsof het plafond vergeten is. Het plafond is wit met een lamp eraan. Terwijl als je bij een oud herenhuis de hal bekijkt, dan zie en merk je de huiselijkheid dankzij het balkenplafond. Het is dus interessant om iets aan het plafond te doen. Heel mooi is als een woning een open keuken heeft, en bij de overgang naar de keuken toe een koof. Dan in die keuken een systeemplafond van brandwerende plafondplaten. Deze mooi afgewerkt met spotjes erin voor goed licht, in één keer heb je een heel ander huis.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply