Werkplaats voorzien van juiste apparatuur

Als productiebedrijf zijnde wil je natuurlijk graag onderscheidend zijn. Om dit te kunnen zijn is het belangrijk om alle processen te optimaliseren. Nederland is ten opzichte van lage loon landen een stuk prijziger. Om de concurrentie tegen deze lage loon landen zo klein mogelijk te houden is het belangrijk dat we hier met goede kwaliteit apparaten werken. Bij apparaten kun je denken aan bewerkingsmachines. Calvet levert hoge kwaliteit bewerkingsmachines om zo het beste uit je productieprocessen te kunnen halen.

Kwaliteit

Aan bewerkingsmachines worden bepaalde eisen gesteld en zij hebben specifieke eigenschappen nodig. Zo moeten alle machines gebruiksvriendelijk zijn en vooral veilig. Veiligheid staat voorop, wanneer er in een fabriek geen rekening gehouden wordt met veiligheid kunnen zij de deuren wel sluiten. Er worden gelukkig strenge veiligheids- en kwaliteitseisen gesteld.

In Nederland is het belangrijk dat de gebruiker van de machines zoveel mogelijk ontlast worden. De werkzaamheden dienen zo veel mogelijk geautomatiseerd te worden om zo de kosten te drukken. De lonen in Nederland liggen te hoog in vergelijking met andere landen, hierdoor is het extra belangrijk om met de juiste machines te werken om zo toch de productie in Nederland te kunnen houden.

Gebruikte machines

Ondanks dat de juiste machines de personeelskosten zullen drukken is het wel prijzig om deze machines aan te schaffen. Machines vervangen in je productieproces is erg kostbaar, ondanks dat je er heel wat voor terug krijgt en garantie krijgt. Wanneer machines 24 uur per dag intensief gebruikt worden heb je te maken met een flinke afschrijving. Om ook hier kosten te besparen kun je kiezen voor gereviseerde gebruikte machines. De aanschafkosten liggen een stuk lager en de machines werken uiteindelijk hetzelfde. Laat je altijd goed informeren over de mogelijkheden wanneer je een bewerkingsmachine aan gaat schaffen. Bij Calvet werken experts die je goed kunnen begeleiden bij de aanschaf van zowel een nieuwe als gebruikte machine.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply